Velkommen tilbage fra sommerferie

  • 0
  • 1. august 2016

Vi håber I alle har nydt sommeren. I portalen er der sket mange nye spændende ting! Nu får du endnu flere spændende didaktiserede forløb, men også flere elementer, som viser de mange muligheder du har med Alineas digitale læremidler.

For at give dig et overblik, har vi samlet vores nyheder, som du som ny og erfaren bruger kan få glæde af, at vide.

Ny bruger
Først og fremmest velkommen til! Vi er glade for at du har valgt os, og glæder os til at vise dig alt det indhold, som vi har samlet på portalen. Har du spørgsmål til portalen, er du altid velkommen til at kontakte vores teknisk support på 36 91 70 00 og på support@alinea.dk. De sidder klar på telefonerne alle skoledage fra 10-15.

MinUddannelse
Hos Alinea har vi gjort det endnu nemmere at tilgå vores varierede og interaktive undervisningsforløb via MinUddannelse. I samarbejde med UV-data, har Alinea lavet en integration, der sikrer adgang og overblik over alle Alineas digitale forløb, direkte fra MinUddannelse.
Læs mere her

Årsplaner
Til hvert klassetrin har vi sammensat årsplaner lige til at bruge. Årsplanerne er vejledende og henter sit faglige udgangspunkt i vores digitale læremidler. Vi opfordrer til, at du selv supplerer med stof fra hylderne og tjekker portalerne, da vi løbende justerer årsplanerne.
Læs mere her

Est-ce que tu m’aimes ?
Kan I ikke få radiohittet ‘Est-ce que tu m’aimes’ ud af hovedet? Lær mere om Maître Gims og forstå, hvad han synger med dette forløb. Læs mere her

Den lille prins
Arbejd med den biografaktuelle og klassiske historie om Den lille Prins. I forløbet kan I læse om forfatteren, flyveren og journalisten – Antoine Saint-Exupéry. Læs mere her (kræver login)

Onlineprøver
Med Alineas onlineprøver kan du og dine elever nemt og motiverende forberede jer til de skriftlige afgangsprøver i fransk. Læs mere her (kræver login)

Bestil et prøveabonnement
Har du ikke adgang til vores portal? Så kan du prøve portalen gratis i en måned, og få gode ideer til din undevisning, ved at klikke her.

prøv-gratis-knap

Facebook
I kan også møde os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og andre relevante ting. Følg os her

Der er lukket for kommentarer.